DINtime.com

Gestaltterapeut MNGF og klinisk barnevernpedagog

Ann-Kristin Hansen

Bilde 06.03.2018 klokken 21.39

I kontakt med meg vil du oppleve

en god og erfaren samtalepartner som vil møte deg (eller dere) med respekt. Sammen finner vi dine (eller deres) ønsker, behov og mål for møtene. I samtaler og terapi møter jeg deg i et jeg-du perspektiv. Det betyr at vi jobber sammen. Som terapeut er jeg lyttende, anerkjennende, støttene, og  personlig. Det er likevel bare du (eller dere) som kan ta ansvar for valg og egen situasjon. Jeg tror at vi alle sammen påvirker andre og blir påvirket av menneskene rundt oss til en hver tid. Samtidig tror jeg at vi gjør så godt vi kan i den situasjonen vi er i for øyeblikket. Vi handler på måter som vi tror er hensiktsmessige der og da. I samtaler og terapi kan vi utforske tanker, følelser og handlingsmønstre sammen, og øke din bevissthet. Når du blir mer bevisst på hva og hvordan du tenker og føler, og hvordan du handler i ulike situasjoner, -da kan du ta NYE valg og finne kraft og redskaper til å gjøre endringer
– dersom DU vil.

Utdanning og erfaring

Jeg er utdannet Gestalt psykoterapeut MNGF og Klinisk Barnevernspedagog. I tillegg har jeg en videreutdanning innenfor arbeid med sosialt nettverk og er godkjent av Fellesorganisasjonen som faglig veileder for fagarbeidere.
Siden 1995 har jeg arbeidet med barn, ungdom, foreldre, par og familier som strever med små og store utfordringer. Jeg har erfaring fra barnevernsarbeid, familie- og foreldreveiledning, ulike gruppetilbud, arbeid med klasse- og arbeidsmiljø, karriereveiledning og parterapi.

Privat er jeg samboer og mor til 2 voksne gutter og en voksen bonusdatter.  Siden 2011 har jeg drevet egen praksis som Gestaltterapeut i Drammen.

Jeg vil gjerne bli kjent med deg:)
Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt!

Jeg har taushetsplikt og er underlagt etiske retningslinjer. Videre er jeg opptatt av faglig utvikling og går jevnlig i veiledning.